εχω ΚΙ ΕΓΩ μια κοκερινα...
+5
Sissy
oLiveR
Admin
Scarlett
ΝΑΓΙΑ
9 απαντήσεις
Dog Lovers :: Καλώς Ηρθατε! :: Νεα μελη
Σελίδα 4 από 7
Σελίδα 4 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: εχω ΚΙ ΕΓΩ μια κοκερινα...
Καλά τι τέλεια βιντε'ακια!!!!! Περάσατε τέλειαααααα!!!! καλέ γιούλη το Scarletoni ειναι πανέξυπνο έχω πάθεο πλάκα από την εκπάιδευση που της έχεις κάνει!!!! Υπέροχος χαρακτήρας!!!!!! Πολλά μπράβο...!!!!!!
Νάγια η κουκλάρα!!! Απίστευτη Δήμητρα δεν έχω λόγια...!! Αυτό το σκυλί κάθε φορά με κάνει να γελάω τόσο πολύ!!! Απίστευτη ενέργειααα!!!!!! Αχχχχχ μπράβο.... Ερώτηση , γιατι είμαι και ασχετη.... Αυτο το μέρος που έιναι με τοσα σκυλάκια????
Νάγια η κουκλάρα!!! Απίστευτη Δήμητρα δεν έχω λόγια...!! Αυτό το σκυλί κάθε φορά με κάνει να γελάω τόσο πολύ!!! Απίστευτη ενέργειααα!!!!!! Αχχχχχ μπράβο.... Ερώτηση , γιατι είμαι και ασχετη.... Αυτο το μέρος που έιναι με τοσα σκυλάκια????
oLiveR- Αριθμός μηνυμάτων : 2236
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Τόπος : Χανιά
Μαριλενακι μου τι κανεις ?!
αυτο ειναι το Puppies park που λεγαμε....ειναι ενα μερος που μαζευονται ολα τα σκυλακια κι εσυ μαζι , εχει και πισινα για σκυλια.
Βρεθηκαμε με την Γιουλη μας το Σαββατο και ηταν υπεροχα !!!
Γιουλη μου, περιττο να σου πω οτι το βιντεακι με το show της Σκαρλετ το χω δειξει στους παντες ! Εχουμε παθει πλακα ολοι !!
Ναι ναι ..την επομενη φορα θα χουμε καμερα απ την εισοδο στην πισινα απ την αρχη να τα τραβαμε ολα !
Ο αντρας λεει οτι θα χει και δευτερη καμερα για να τραβαει εμενα ...
αυτο ειναι το Puppies park που λεγαμε....ειναι ενα μερος που μαζευονται ολα τα σκυλακια κι εσυ μαζι , εχει και πισινα για σκυλια.
Γιουλη μου, περιττο να σου πω οτι το βιντεακι με το show της Σκαρλετ το χω δειξει στους παντες ! Εχουμε παθει πλακα ολοι !!
Ναι ναι ..την επομενη φορα θα χουμε καμερα απ την εισοδο στην πισινα απ την αρχη να τα τραβαμε ολα !
ΝΑΓΙΑ- Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΑΘΗΝΑ
demak έγραψε:Μαριλενακι μου τι κανεις ?!
μαζι να χοροπηδαμε απο τη χαρα μας με τη Ναγια τη κολυμβητρια!!
Scarlett- Αριθμός μηνυμάτων : 2174
Ημερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
Τόπος : Νεα Ερυθραια
Νομίζω οτι όλοι έχουμε παθει πλάκα απο το σοου της Scarlett!!!! Καλά εκει που δίνει το χεράκι της είναι απίστευτη.....
Αααα έχετε τέτοιο μέροςςςς???? Θέλουμε κι εμειςςςς!!! (λες να ανοιξω κανένα μέρος μόνο για σκυλάκιααα????) χι!!!!!! Θέλουμε κι αλλες φωτο..... Την άλλη φορά όπως και δήποτε!! Χα χα!!!!!
Αααα έχετε τέτοιο μέροςςςς???? Θέλουμε κι εμειςςςς!!! (λες να ανοιξω κανένα μέρος μόνο για σκυλάκιααα????) χι!!!!!! Θέλουμε κι αλλες φωτο..... Την άλλη φορά όπως και δήποτε!! Χα χα!!!!!
Κανονιστε κατι αντε Γιουκο μου αντε........
ΦΟΙΒΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 3826
Τόπος : ΚΙΛΚΙΣ
τι να κανονισουμε? πειτε!!! κι ειμαι μεσαΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Κανονιστε κατι αντε Γιουκο μου αντε........
Βιβηηηηηηη ποτε θα ερθετε Αθηνα??????
Χωρις τον Φοιβο ευκολο,με τον Φοιβο δυσκολευει λιγο.Κατι θα κανονισουμε για τον Ιουνιο.Επιβαλλεται.
Αληθεια?????ΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Χωρις τον Φοιβο ευκολο,με τον Φοιβο δυσκολευει λιγο.Κατι θα κανονισουμε για τον Ιουνιο.Επιβαλλεται.
Θανο κι εσυ δεν θα κατεβεις τοτε για τα μαθηματα???
Αχ τι καλα!!!
Nαι! Βασικα πιθανοτατα θα κατεβω και αυτο το σ/κ και μετα παλι μεσα στον ιουνιο για τα μαθηματα! Θελω να ζουλιξω την σκαρλετ γιαυτο!!
Αντε Βιβη να κανονισουμε να συντονιστουμε να μη παμε διαφορετικες περιοδους
Kiara- Αριθμός μηνυμάτων : 1353
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2010
Τόπος : Βολος
??????Kiara έγραψε:Nαι! Βασικα πιθανοτατα θα κατεβω και αυτο το σ/κ και μετα παλι μεσα στον ιουνιο για τα μαθηματα! Θελω να ζουλιξω την σκαρλετ γιαυτο!!
τι ωρα φτανεις πες και τι ωρα φευγεις...με ενα διαλλειμα 3-4 ωρων για υπνο ολα τα αλλα θα ειναι προγραμμα απο εμενα!!
με τη Κιαρα ε????
Αχ αυτοι οι κοκερανθρωποι,ολα μεγαλα τα εχουν,μεγαλα αυτια ,μεγαλες πατουσες,μεγαλη καρδια,μεγαλη φαντασια.
απο φαντασια αλλο τιποτα...ΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Αχ αυτοι οι κοκερανθρωποι,ολα μεγαλα τα εχουν,μεγαλα αυτια ,μεγαλες πατουσες,μεγαλη καρδια,μεγαλη φαντασια.
και + 5 που πρεπει να χασω...απο το Γεναρη
Πίστεψε με, το έχω σκεφτεί ένα σωρό φορές πως θα ήταν μια πολύ καλή επένδυση, ειδικά μιας που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Θεσσαλονίκη! Αν δεν έχει ανοίξει κανένας μέχρι να πάρω το πτυχίο, τότε νομίζω πως ξέρω ποιο θα είναι το επάγγελμα μου στο μέλλον! Η Θεσσαλονίκη πραγματικά χρειάζεται και αυτή το δικό της puppies park!!!!!OLiVeR24 έγραψε:
Αααα έχετε τέτοιο μέροςςςς???? Θέλουμε κι εμειςςςς!!! (λες να ανοιξω κανένα μέρος μόνο για σκυλάκιααα????) χι!!!!!!
Βιβή τι λες, μπαίνεις συνέταιρος;;;
Βιβή τι λες, μπαίνεις συνέταιρος;;;
Εννοειται.Δεν χρειαζεται να ρωτας.Θα εχουνε βοηθο και τον σκυλανθρωπο - παιδι μου - και ποιος στην χαρη μας.
Θα βάλουμε και την Γιούκο εκπαιδευτή, τι λες, δεν είναι μια καλή πρόταση για δουλειά και μια εξαιρετική πρόταση για μετακόμιση 504χμ βόρεια;;;ΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Βιβή τι λες, μπαίνεις συνέταιρος;;;
Εννοειται.Δεν χρειαζεται να ρωτας.Θα εχουνε βοηθο και τον σκυλανθρωπο - παιδι μου - και ποιος στην χαρη μας.
Bella & Mocha έγραψε:Θα βάλουμε και την Γιούκο εκπαιδευτή, τι λες, δεν είναι μια καλή πρόταση για δουλειά και μια εξαιρετική πρόταση για μετακόμιση 504χμ βόρεια;;;ΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Βιβή τι λες, μπαίνεις συνέταιρος;;;
ναι ναι ναι !
θα με παρετε κι εμενα ????!!
εγω θα βουταω μαζι με τα σκυλουνια στην πισινα ...κατι σαν pool girl !!!
ΝΑΓΙΑ- Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΑΘΗΝΑ
Χίλιοι καλοί χωράνε βρε!!! Φυσικά και θα σε πάρουμε και εσένα!!!demak έγραψε:Bella & Mocha έγραψε:Θα βάλουμε και την Γιούκο εκπαιδευτή, τι λες, δεν είναι μια καλή πρόταση για δουλειά και μια εξαιρετική πρόταση για μετακόμιση 504χμ βόρεια;;;ΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Βιβή τι λες, μπαίνεις συνέταιρος;;;
ναι ναι ναι !
θα με παρετε κι εμενα ????!!
εγω θα βουταω μαζι με τα σκυλουνια στην πισινα ...κατι σαν pool girl !!!
Πάντως πέραν της πλάκας, σοβαρά το σκέφτομαι να ανοίξω εγώ ένα puppies park στην Θεσσαλονίκη αν δεν με προλάβει κανένας άλλος!
Ααααααααα κι εγώ θέλωωωωω!!!!!!!! Κλαψψψψ!!!!
Οκ εκλεισε.Το θεμα θα τεθει υπο συζητηση απο κοντα.
Δεχομαστε μονο σοβαρες προτασεις.
που να κανω μια αιτηση για εκπαιδευτρια? δεν ειμαι θετικη ουτε αρνητικη..ειμαι εναλλακτικη, ανεξαρτητη, αναρχοαυτονομηΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Οκ εκλεισε.Το θεμα θα τεθει υπο συζητηση απο κοντα.
θΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Τέτοια εκπαιδεύτρια θέλουμε!!! Αναρχοαυτόνομη!!!Scarlett έγραψε:που να κανω μια αιτηση για εκπαιδευτρια? δεν ειμαι θετικη ουτε αρνητικη..ειμαι εναλλακτικη, ανεξαρτητη, αναρχοαυτονομηΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Οκ εκλεισε.Το θεμα θα τεθει υπο συζητηση απο κοντα.
Πάντως ξέρω πως εκεί στας Αθήνας έχετε σχολή για θετικούς εκπαιδευτές, δεν θα με χαλούσε καθόλου να την τελείωνα, σαν ΙΕΚ είναι και νομίζω πως είναι λιγότερο και από 2ετία, θα μάθω περισσότερα σύντομα!
πηγα και τους γνωρισα...δεν με κερδισαν....προτιμω τους αναρχοαυτονομους! θα στα πω απο κοντα!Bella & Mocha έγραψε:Τέτοια εκπαιδεύτρια θέλουμε!!! Αναρχοαυτόνομη!!!Scarlett έγραψε:που να κανω μια αιτηση για εκπαιδευτρια? δεν ειμαι θετικη ουτε αρνητικη..ειμαι εναλλακτικη, ανεξαρτητη, αναρχοαυτονομηΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Οκ εκλεισε.Το θεμα θα τεθει υπο συζητηση απο κοντα.
Πάντως ξέρω πως εκεί στας Αθήνας έχετε σχολή για θετικούς εκπαιδευτές, δεν θα με χαλούσε καθόλου να την τελείωνα, σαν ΙΕΚ είναι και νομίζω πως είναι λιγότερο και από 2ετία, θα μάθω περισσότερα σύντομα!
ΟΚ, θα περιμένω να μάθω, απλά το ανέφερα γιατί από όσο ξέρω είναι οι μοναδικοί στην Ελλάδα που μπορούν να σου βγάλουν δίπλωμα εκπαιδευτή που να ισχύει νομικά, γιαυτό είπα να το ψάξω... Πάντως σε εμπιστεύομαι απόλυτα Γιούλη μου, και αν δω και την δουλειά που κάνεις με την Σκάρλετ, χίλιες φορές ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ!!!Scarlett έγραψε:πηγα και τους γνωρισα...δεν με κερδισαν....προτιμω τους αναρχοαυτονομους! θα στα πω απο κοντα!Bella & Mocha έγραψε:Τέτοια εκπαιδεύτρια θέλουμε!!! Αναρχοαυτόνομη!!!Scarlett έγραψε:που να κανω μια αιτηση για εκπαιδευτρια? δεν ειμαι θετικη ουτε αρνητικη..ειμαι εναλλακτικη, ανεξαρτητη, αναρχοαυτονομηΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Οκ εκλεισε.Το θεμα θα τεθει υπο συζητηση απο κοντα.
η σχολη ειναι πανακριβη Δωρα...και οι σκυλοι ως αγελαια ζωα δεν σηκωνουν μονο θετικη εκπαιδευση!
ο κυριος που την εχει δε, σου φτιαχνει το οραμα των πολλων χρηματων...πηγα να ρωτησω για τη Σκαρλετ και με εφαγε να με κανει μαθητρια...
ο εκπαιδευτης δεν ειναι επαγγελμα...ειναι αγαπη για τα σκυλια...και μονο...οταν εχεις πολλους ενδιαφερομενους και δεν προλαβαινεις τοτε το κανεις επαγγελμα...
ο κυριος που την εχει δε, σου φτιαχνει το οραμα των πολλων χρηματων...πηγα να ρωτησω για τη Σκαρλετ και με εφαγε να με κανει μαθητρια...
ο εκπαιδευτης δεν ειναι επαγγελμα...ειναι αγαπη για τα σκυλια...και μονο...οταν εχεις πολλους ενδιαφερομενους και δεν προλαβαινεις τοτε το κανεις επαγγελμα...
Σελίδα 4 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Dog Lovers :: Καλώς Ηρθατε! :: Νεα μελη
Σελίδα 4 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης