εχω μια κοκερινα....
+4
ΝΑΓΙΑ
Sissy
Kiara
Scarlett
8 απαντήσεις
Dog Lovers :: Καλώς Ηρθατε! :: Νεα μελη
Σελίδα 4 από 15
Σελίδα 4 από 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Απ: εχω μια κοκερινα....
Γιουλη,
Ετσι μπραβο,καλα εκανες και αλλαξες φωτογραφια της Σκαρλετ.Κουκλιτσα.
ΦΟΙΒΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 3826
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Τόπος : ΚΙΛΚΙΣ
ναι, εβαλα αυτη που θα μπει στο dog's Marrie ClaireΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Γιουλη,
Scarlett- Αριθμός μηνυμάτων : 2174
Ημερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
Τόπος : Νεα Ερυθραια
καναμε μια συζητηση χθες με τη γιατρο για τη στειρωση ή τη μη στειρωση της μικρης, πιθανη εγκυμοσυνη κλπ.
Συμφωνησε με τον ομιλο κοκερ η μικρη να ζευγαρωσει με εναν μαυρο κοκερινο που μου προτεινουν για μια φορα...ειναι απο πολυ καλες γενιες και οι δυο και μετα τις απαραιτητες προληπτικες εξετασεις να ζευγαρωσουν...ολα αυτα για να βγουν υγιη και καλου χαρακτηρα κουταβια...
Μωρε εγω τρωγομαι, δε λεω, αλλα...
Πρεπει να αρχισω αν ειναι απο τωρα να βρω καλες οικογενειες...
Θα με βοηθησει σε αυτο και ο ομιλος κοκερ βεβαια...
μετα ειναι και η λατρα τους που ειναι πολυ μεγαλη...θα με βολευε αν εμενε εγκυος τελη χειμωνα κι εδινα τα μικρα την ανοιξη...
Θα δουμε...
Συμφωνησε με τον ομιλο κοκερ η μικρη να ζευγαρωσει με εναν μαυρο κοκερινο που μου προτεινουν για μια φορα...ειναι απο πολυ καλες γενιες και οι δυο και μετα τις απαραιτητες προληπτικες εξετασεις να ζευγαρωσουν...ολα αυτα για να βγουν υγιη και καλου χαρακτηρα κουταβια...
Μωρε εγω τρωγομαι, δε λεω, αλλα...
Πρεπει να αρχισω αν ειναι απο τωρα να βρω καλες οικογενειες...
Θα με βοηθησει σε αυτο και ο ομιλος κοκερ βεβαια...
μετα ειναι και η λατρα τους που ειναι πολυ μεγαλη...θα με βολευε αν εμενε εγκυος τελη χειμωνα κι εδινα τα μικρα την ανοιξη...
Θα δουμε...
κι εδινα τα μικρα την ανοιξη...
Σου ορκιζομαι οτι δεν θα το πω αυτο στην κορη μου η οποια θα με τρελλανει για να παρουμε ενα παιδι απο την Σκαρλετ.
Εχω και γω θεμα με τον Φοιβο.Δεν ξερω πραγματικα αν θα πρεπει να τον στειρωσω η να μην το κανω.
νομιζω οτι πρεπει να δεις τη παραμετρο της καλης του υγειας με εξετασεις κλπ. και μια καλη και γερη σκυλα...ΦΟΙΒΟΣ έγραψε:κι εδινα τα μικρα την ανοιξη...
Σου ορκιζομαι οτι δεν θα το πω αυτο στην κορη μου η οποια θα με τρελλανει για να παρουμε ενα παιδι απο την Σκαρλετ.
Εχω και γω θεμα με τον Φοιβο.Δεν ξερω πραγματικα αν θα πρεπει να τον στειρωσω η να μην το κανω.
επισης αν παρετε μικρο/α να πανε σε καλα σπιτια...
Παντως για εσας τους αντρες ειναι απλο!
ειναι κι ο υποψηφιος γαμπρος πολυ καλος!! τον ειχα δει στη Κυπρο...ειναι κι αυτος Σκαρλετο χαλασμενοςΦΟΙΒΟΣ έγραψε:κι εδινα τα μικρα την ανοιξη...
Αντε βρε,να μας ζησουνε
Μαυρος Πριγκηπας - καταλληλος για την Πριγκηπισσα μας.
Πραγματικα πολυ περηφανος,τι παρουσιαστικο!Προφανως το γενεαλογικο του δεντρο ειναι γεματο με διακρισεις.Ειμαι σιγουρη ,φαινεται ετσι δεν ειναι?
αν σου πω οτι δεν εχω ασχοληθει...και μονο η Ελιζα η εκτροφεας που βγαζει πολυ καλους χαρακτηρες οταν μου ειπε...βαλτα Γιουλη και να δεις τι καλα σκυλια θα βγαλεις, μου αρκει...ΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Πραγματικα πολυ περηφανος,τι παρουσιαστικο!Προφανως το γενεαλογικο του δεντρο ειναι γεματο με διακρισεις.Ειμαι σιγουρη ,φαινεται ετσι δεν ειναι?
Με ακους να μιλω συχνα για καλους χαρακτηρες γιατι πολυ συχνα βγαινουν και αναπαραγονται νευρικα και προβληματικα κοκερ τα οποια δυστηχως δημιουργουν κακη φημη για την ομορφη αυτη φυλη...
Ειδες ποσο ρολο παιζει ο εκτροφεας τελικα?
Και γω με τον δικο μας ,ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Αψογος χαρακτηρας ο Φοιβος,και πραγματικα Καλο σκυλι με το ΚΑΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
Και επειδη ο μπαμπας μου ζει στην Κυπρο τα τελευταια δεκα πεντε χρονια και παμε καθε χρονο,ειμαι πεπεισμενη οτι οι εκτροφεις εκει δεν εχουν καμια σχεση με τους δικους μας εδω.Σαφεστατα βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις.
Και γω με τον δικο μας ,ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Αψογος χαρακτηρας ο Φοιβος,και πραγματικα Καλο σκυλι με το ΚΑΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
Και επειδη ο μπαμπας μου ζει στην Κυπρο τα τελευταια δεκα πεντε χρονια και παμε καθε χρονο,ειμαι πεπεισμενη οτι οι εκτροφεις εκει δεν εχουν καμια σχεση με τους δικους μας εδω.Σαφεστατα βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις.
σιγουρα υπαρχουν κι εξαιρεσεις..η Ελιζα ειναι και Κτηνιατρος και "ψειρα' στα ιατρικα κι αυτο μου αρεσε επισης πολυ...ΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Ειδες ποσο ρολο παιζει ο εκτροφεας τελικα?
μωρε εσυ εχεις τον Αγιο Φοιβο!!
Ακριβως ετσι.
Mετα το σουλουπωμα της ατιθασης γουνας μας
Mοντελο!! παρα πολυ ωραια στην εκανε!
Kiara- Αριθμός μηνυμάτων : 1353
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2010
Τόπος : Βολος
Γιουλη εγινε μια κουκλα!!!!
Πωπω μα καλα τι βαζουν στα αυτακια τους και γινονται ετσι ωραια? ισωτικη κανουν ?
γιατι κι εγω την χτενιζω την χτενιζω και μεσα σε 5 λεπτα εχει γινει σγουρο παλι!
για πες λεπτομερειες...τι της εκανε...εκατσε η μικρη? ποση ωρα , ποσο πηρε?
Πωπω μα καλα τι βαζουν στα αυτακια τους και γινονται ετσι ωραια? ισωτικη κανουν ?
γιατι κι εγω την χτενιζω την χτενιζω και μεσα σε 5 λεπτα εχει γινει σγουρο παλι!
για πες λεπτομερειες...τι της εκανε...εκατσε η μικρη? ποση ωρα , ποσο πηρε?
ΝΑΓΙΑ- Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΑΘΗΝΑ
Γύρω στη 1 ώρα της πήρε γιατί είναι μικρή κ δεν είχε πολλή δουλειά...
Της αρέσει κ το μπάνιο κ το σεσουαρ...και με τη μηχανή δεν έχει πρόβλημα ούτε με το στριπαρισμα...
Τη πήγαινα όμως κάθε βδομάδα να εξοικειωνεται με τη διαδικασία...
Χθες περάσαμε καταπληκτικά! Ήρθε ο Danny σπίτι μας κ ξεσαλωσαν μετά πήγαμε σε κάτι υπέροχες εξοχές εδώ κοντά κ τα μικρά το κατευχαριστηθηκαν... Το ίδιο κ εμείς! Σαν παραμύθι ήταν το μέρος... Ανάμεσα στη βαρυμπομπη κ τον Άγιο μερκουριο ήταν...
Πάω να ανεβασω βίντεο στο YouTube από το I phone και μου λέει δεν είναι δυνατόν να ανεβαστει το βίντεο... Ξέρετε γιατί; Πρώτη φορά μου το κάνει...
Της αρέσει κ το μπάνιο κ το σεσουαρ...και με τη μηχανή δεν έχει πρόβλημα ούτε με το στριπαρισμα...
Τη πήγαινα όμως κάθε βδομάδα να εξοικειωνεται με τη διαδικασία...
Χθες περάσαμε καταπληκτικά! Ήρθε ο Danny σπίτι μας κ ξεσαλωσαν μετά πήγαμε σε κάτι υπέροχες εξοχές εδώ κοντά κ τα μικρά το κατευχαριστηθηκαν... Το ίδιο κ εμείς! Σαν παραμύθι ήταν το μέρος... Ανάμεσα στη βαρυμπομπη κ τον Άγιο μερκουριο ήταν...
Πάω να ανεβασω βίντεο στο YouTube από το I phone και μου λέει δεν είναι δυνατόν να ανεβαστει το βίντεο... Ξέρετε γιατί; Πρώτη φορά μου το κάνει...
Πωπω, θεά η Scarlett μετά το grooming! Όχι πως δεν ήταν και πριν, αλλά όταν βλέπω τόσο λαμπερό και λείο τρίχωμα, απλά ζαλίζομαι!!
Χωρίς όμως να θέλω να σας δυσαρεστήσω, νομίζω πως το Next Dog Model βραβείο θα το κερδίσει η Σκλεναρίκοβα μου!
Γιούλη αν αντέχεις να προσέχεις πολλά κουταβάκια, τότε μην τη στειρώσεις κατευθείαν, ζευγάρωσε την έστω μια φορά, να νιώσει το Σκαρλετόνι το ένστικτο της μητρότητας! Άσε που είμαι σίγουρη πως θα γεννήσει αγίους και αγίες! Ειδικά αν και ο Μαύρος Πρίγκηψ είναι χαλασμένος σαν αυτήν!!!
Χωρίς όμως να θέλω να σας δυσαρεστήσω, νομίζω πως το Next Dog Model βραβείο θα το κερδίσει η Σκλεναρίκοβα μου!
Γιούλη αν αντέχεις να προσέχεις πολλά κουταβάκια, τότε μην τη στειρώσεις κατευθείαν, ζευγάρωσε την έστω μια φορά, να νιώσει το Σκαρλετόνι το ένστικτο της μητρότητας! Άσε που είμαι σίγουρη πως θα γεννήσει αγίους και αγίες! Ειδικά αν και ο Μαύρος Πρίγκηψ είναι χαλασμένος σαν αυτήν!!!
Χαχα! Θα τα κάνω σοβαρά υπόψιν μου αυτά δωρα κ βλέπουμε...
να σας πω κι εγω λοιπον, οτι το Σαββατο περασαμε καταπληκτικα στο σπιτι!
Ηρθαν τα κοριτσια που εχουν το μαυρο κοκερινο Danny...
παιξανε και τρεξανε και ξεσαλωσαν τα μικρα μας στη μεγαλη βεραντα!! ηταν πραγματικη απολαυση...για καποιο λογο δεν μου ανεβαιναν τα βιντεακια εβγαινε ενα μηνυμα "δεν ειναι δυνατη η δημοσιευση του "Scarlett & Danny" στο youtube...
παραξενο θα ξαναπροσπαθησω το απογευμα...υπαρχουν ομως κανα 2 βιντεο στο ourgogs τα εβαλε η Ντινα...
σελ. 61 και 62
http://ourdogs.gr/ad/viewtopic.php?f=76&t=20436&st=0&sk=t&sd=a&start=600
μετα μπηκαμε μεσα γιατι ψιχαλισε, κι αφου φαγαμε κινεζικο και ταισαμε διπλα διπλα τα μικρα μας, μπηκαμε στο αυτοκινητο το απογευματακι που ανοιξε ο καιρος και βγηκε ηλιος και πηγαμε εξω απο τη Βαρυμπομπη στο δασος.
Παιδια το μερος ηταν παραμυθενιο....μια μεγαλη εκταση με πρασινο 2-3 παγκακια και κιοσκια για πικ νικ και ακριβως διπλα μονοπατια που σε οδηγουσαν στο δασος με ρεματακι και γεφυρακια...ηταν ΥΠΕΡΟΧΑ.
Τα μικρα ξεσαλωσαν και καταευχαριστηθηκαν...συναντησαμε κι εναν μαυρο λαμπραντορακο...
Θα σας βαλω video οταν τα καταφερω!
Ηρθαν τα κοριτσια που εχουν το μαυρο κοκερινο Danny...
παιξανε και τρεξανε και ξεσαλωσαν τα μικρα μας στη μεγαλη βεραντα!! ηταν πραγματικη απολαυση...για καποιο λογο δεν μου ανεβαιναν τα βιντεακια εβγαινε ενα μηνυμα "δεν ειναι δυνατη η δημοσιευση του "Scarlett & Danny" στο youtube...
παραξενο θα ξαναπροσπαθησω το απογευμα...υπαρχουν ομως κανα 2 βιντεο στο ourgogs τα εβαλε η Ντινα...
σελ. 61 και 62
http://ourdogs.gr/ad/viewtopic.php?f=76&t=20436&st=0&sk=t&sd=a&start=600
μετα μπηκαμε μεσα γιατι ψιχαλισε, κι αφου φαγαμε κινεζικο και ταισαμε διπλα διπλα τα μικρα μας, μπηκαμε στο αυτοκινητο το απογευματακι που ανοιξε ο καιρος και βγηκε ηλιος και πηγαμε εξω απο τη Βαρυμπομπη στο δασος.
Παιδια το μερος ηταν παραμυθενιο....μια μεγαλη εκταση με πρασινο 2-3 παγκακια και κιοσκια για πικ νικ και ακριβως διπλα μονοπατια που σε οδηγουσαν στο δασος με ρεματακι και γεφυρακια...ηταν ΥΠΕΡΟΧΑ.
Τα μικρα ξεσαλωσαν και καταευχαριστηθηκαν...συναντησαμε κι εναν μαυρο λαμπραντορακο...
Θα σας βαλω video οταν τα καταφερω!
η συναντηση των 3 μαυρων σκυλων!!
απο τη συναντηση μας στο δασος με τον μαυρο λαμπραντορακο!!
ακουστε εμενα που λεω...Σκαρλετ!! Ντροπη!!
https://www.youtube.com/watch?v=de8f5qVgvlc
αντρες...το νου τους στο κοκο
ακουστε εμενα που λεω...Σκαρλετ!! Ντροπη!!
https://www.youtube.com/watch?v=de8f5qVgvlc
αντρες...το νου τους στο κοκο
Ηταν που ηταν ομορφη τωρα εχει ξεφυγει.Και μαζι με αυτην και εμεις.Ειναι μοναδικη.Τελος.
Ασχετο,και ο Πολυς ειχε το ιδιο προβλημα το Σαβ/κο με το i phone.Τι γινεται?
Ασχετο,και ο Πολυς ειχε το ιδιο προβλημα το Σαβ/κο με το i phone.Τι γινεται?
Σελίδα 4 από 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Dog Lovers :: Καλώς Ηρθατε! :: Νεα μελη
Σελίδα 4 από 15
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης