Έχω ένα ημιαιμο Λαμπραντοράκο......
+4
Bella & Mocha
Kiara
ΝΑΓΙΑ
oLiveR
8 απαντήσεις
Dog Lovers :: Καλώς Ηρθατε! :: Νεα μελη
Σελίδα 9 από 9
Σελίδα 9 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Έχω ένα ημιαιμο Λαμπραντοράκο......
εεεε πως να μην δινει συνεχεια γλωσοφιλακια η κυρια μας? Αφου ο Ολιβερακος σταζει μελι ... ενα βλεμμα θα της εριξε και αυτο ηταν !
Τι τρεχαλες ειναι αυτες που ριχνει το αγορι μας !
Ποιντερ ο μπαμπας λοιπον ε? Εε αντε να χει παρει μονο τη μουσουδιτσα ...αλλιως ολα τ'αλλα λαμπραντορ σκετο ειναι το αγορι μας!
Τι τρεχαλες ειναι αυτες που ριχνει το αγορι μας !
Ποιντερ ο μπαμπας λοιπον ε? Εε αντε να χει παρει μονο τη μουσουδιτσα ...αλλιως ολα τ'αλλα λαμπραντορ σκετο ειναι το αγορι μας!
ΝΑΓΙΑ- Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Τόπος : Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΑΘΗΝΑ
oLiveR έγραψε:Και πήγαμε βολτουλα στο άλλο χωριο.. Που το αγαπαω πολυ... Ηρεμεις απιστευτα............ Ενα απο το όνειρο μου ειναι να φτιαξω το σπιτι στο χωριο και να φυτεψω πορτοκαλιες, να μαζευομαστε για σκ με τη παρεα...... Να φτιαχνουμε γλυκα, να μαγειρευομε, να ξαπλωνουμε πανω σε κουβερτες στην αυλη και να κοιταμε τα ααστερια!!!!!!!!
Εδω ειναι ενα λιβαδι κατω απο το σπιτι της γιαγιας μου... Κοιταξτε ποσο κοντα ειναιη θαλασσα!!!!!
Βλεποντας το μερος που θα λαβει χωρα το ονειρο σου σου ζηταω να πας λιγο πιο εκει μηπως χωρεσω και γω ενα δικο μου.... Πολυ ομορφο μερος.
Ο Ολιβερ ειναι το σκυλι με τα χιλια προσωπα...σε καθε φωτογραφια διαφορετικος αλλα Πανεμορφος.
Ποιντερ ο μπαμπας του ε...... ισως αυτη η φωτογραφια που τρεχει και τον λες τσιταχ εξηγειται τωρα κατα καποιο τροπο.
ΦΟΙΒΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 3826
Τόπος : ΚΙΛΚΙΣ
Αμε αμε!! Εννοειται οτι οποτε θελετε φιλοξενω ολη την οικογενεια οταν φτιαξω το σπιτι..!!!! Το καλοκαιρι μετα τη δουλεια εκει παω για μπανιο..!!!!!!!
Ναι οντως βγαινει διαφορετικος σε μερικες φωτογραφιες.... Παντως η μιξη φαινεται απο τα ποδια και τη μουσουδιτσα... Εκατσα και εψαξα στο ιντερνετ για τα ποιντερ και 100% ειναι αυτο το σκυλακι που ειχα δει μερικες μερες μετα τι γεννα του Ολιβερ και μου ειχαν κανει περιγραφες...http://petz-englishpointer.blogspot.com/ Μαυρο με ασπρο ειναι ο πατερας του..... Ειναι πολυ ψηλα σκυλια.. αφου οταν τον ειχα δει τοτε κοκαλωσα!!!!!!!!! Ερχοταν κατω απο το μπαλκονι που ηταν η μαμα του ολιβερ και κλαψουριψε!! Το πιστευετε?? Αλλα εχω απο τοτε να τον δω.. Ελπιζω να ειναι καλα........
Πολυ τυχερο σκυλακι ο Ολιβερ.... Το λεω και το πιστευω.. Ελπιζω ολα τα ¨μπουμπακια" να ειχαν την τυχη του!!!!!!
Ναι οντως βγαινει διαφορετικος σε μερικες φωτογραφιες.... Παντως η μιξη φαινεται απο τα ποδια και τη μουσουδιτσα... Εκατσα και εψαξα στο ιντερνετ για τα ποιντερ και 100% ειναι αυτο το σκυλακι που ειχα δει μερικες μερες μετα τι γεννα του Ολιβερ και μου ειχαν κανει περιγραφες...http://petz-englishpointer.blogspot.com/ Μαυρο με ασπρο ειναι ο πατερας του..... Ειναι πολυ ψηλα σκυλια.. αφου οταν τον ειχα δει τοτε κοκαλωσα!!!!!!!!! Ερχοταν κατω απο το μπαλκονι που ηταν η μαμα του ολιβερ και κλαψουριψε!! Το πιστευετε?? Αλλα εχω απο τοτε να τον δω.. Ελπιζω να ειναι καλα........
Πολυ τυχερο σκυλακι ο Ολιβερ.... Το λεω και το πιστευω.. Ελπιζω ολα τα ¨μπουμπακια" να ειχαν την τυχη του!!!!!!
oLiveR- Αριθμός μηνυμάτων : 2236
Τόπος : Χανιά
oLiveR έγραψε:Αμε αμε!! Εννοειται οτι οποτε θελετε φιλοξενω ολη την οικογενεια οταν φτιαξω το σπιτι..!!!! Το καλοκαιρι μετα τη δουλεια εκει παω για μπανιο..!!!!!!!
Ευχαριστουμε εκ των προτερων για την φιλοξενιαααααααα
Σου ευχομαι να πραγματοποιηθει το ονειρο σου οπως ευχομαι πραγματικα ολα τα αδερφια του Ολιβερινου μας να ειχαν την ιδια τυχη.
αγαπαμε ολιβερινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
αχ μια βουτια εκει κι εγω να κανωωω με τον ολιβερινο!!!!
ο γλυκουληηηηηηηης!!! μορε πως κοιμαται ... ετσι θελει στηριγμα μαξιλαρι !!! σαν τον αλφυ
αχ μια βουτια εκει κι εγω να κανωωω με τον ολιβερινο!!!!
ο γλυκουληηηηηηηης!!! μορε πως κοιμαται ... ετσι θελει στηριγμα μαξιλαρι !!! σαν τον αλφυ
Βουτιες ο Ολιβερινος.....!!!!! Αγαπαει τη θαλασσα τρελενεται... Αλλα αν εχει κυμματακι δεν μπαινει...
Τις αγαπω αυτες τις φωτογραφιες..... Τελευταιο μπανιο περισυ....
Τις αγαπω αυτες τις φωτογραφιες..... Τελευταιο μπανιο περισυ....
πφφφφφ τι πεαθα τωραααααααα
μολις ανοιξα το ποστ σου να διαβασω μου ηρθε μια αλμυρα στην μυτη
χαχχαχαχαχαχαχαχχαχχα οκ εχω φυγει ηδη για θαλασσααααα
μολις ανοιξα το ποστ σου να διαβασω μου ηρθε μια αλμυρα στην μυτη
χαχχαχαχαχαχαχαχχαχχα οκ εχω φυγει ηδη για θαλασσααααα
τι πανεμορφες φωτογραφιες!
και ποσο πανεμορφος ειναι ο ολιβερινος ... παιρνει κατι ποζες το μαναρι μου !!
πραγματικα σε ταξιδευουν αυτες οι φωτο !!
πολλα φιλιαστη μουσουδιτσα !!!!!!!!!!!!
και ποσο πανεμορφος ειναι ο ολιβερινος ... παιρνει κατι ποζες το μαναρι μου !!
πραγματικα σε ταξιδευουν αυτες οι φωτο !!
πολλα φιλιαστη μουσουδιτσα !!!!!!!!!!!!
ΝΑΓΙΑ- Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΑΘΗΝΑ
ΤΕΛΕΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!
αχχχχχχχχχχχχχ επαθα αυτο που επαθε και η Σισσυ .............θαλασσα αλμυρα αχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!
ΟΛΙΒΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ
αχχχχχχχχχχχχχ επαθα αυτο που επαθε και η Σισσυ .............θαλασσα αλμυρα αχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!
ΟΛΙΒΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ
Σας στελνουμε τα φιλια μαςςς και τις αγκαλιες μας και τις γλειψιες μαςςς!!!!
Σας περιμενω το καλοκαιρρριιιι!!!!!!!!!!
Σας περιμενω το καλοκαιρρριιιι!!!!!!!!!!
Σελίδα 9 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Dog Lovers :: Καλώς Ηρθατε! :: Νεα μελη
Σελίδα 9 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης