εχω εναν κοκερινο!!!
+4
ΦΟΙΒΟΣ
Kiara
Scarlett
Sissy
8 απαντήσεις
Dog Lovers :: Καλώς Ηρθατε! :: Νεα μελη
Σελίδα 2 από 12
Σελίδα 2 από 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
[b]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ [/b
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ [/b
ΦΟΙΒΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 3826
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Τόπος : ΚΙΛΚΙΣ
Απ: εχω εναν κοκερινο!!!
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ !!!
ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !
ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !
ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !
ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !
ΝΑΓΙΑ- Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΑΘΗΝΑ
σας ευχαριστω ολουυυυυυυυυυς πολυ πολυυυυΥ!!!! να στε καλα!!! οτι επιθυμειτε και εσεις!!! και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!
εγω κουκλα μου σου ευχηθηκα καπου αλλου σε αλλο θεμα......που να δεις...δε θυμαμαι!Sissy έγραψε:σας ευχαριστω ολουυυυυυυυυυς πολυ πολυυυυΥ!!!! να στε καλα!!! οτι επιθυμειτε και εσεις!!! και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!
Scarlett- Αριθμός μηνυμάτων : 2174
Ημερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
Τόπος : Νεα Ερυθραια
Scarlett έγραψε:εγω κουκλα μου σου ευχηθηκα καπου αλλου σε αλλο θεμα......που να δεις...δε θυμαμαι!Sissy έγραψε:σας ευχαριστω ολουυυυυυυυυυς πολυ πολυυυυΥ!!!! να στε καλα!!! οτι επιθυμειτε και εσεις!!! και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!
και εγω δεν θυμομουν αν απαντησα ευχαριστω σε οσα θεματα ειδα χρονια πολλα!!!!
Χιχιχι!!!!!!!!!! Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α Σ Ι Σ Σ Υ!!!!!!!!!!!! Πάντα ευτυχισμένα!!!!!!!!!!!!!
oLiveR- Αριθμός μηνυμάτων : 2236
Τόπος : Χανιά
sorry paidia alla xathikaaaa
kai nomiza ti den sas ebala na deite kapoies fwto! alla telika tis ebala
kai nomiza ti den sas ebala na deite kapoies fwto! alla telika tis ebala
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sissy στις Κυρ Μάης 30, 2010 10:58 am, 1 φορά
kai merikes akoma apo tous filous mas sto parko!!!
episis ithela na pw oti o gamos pou tha paw simera einai kopelas pou fernei to skulaki tis sto parko! kathimerina blepete eimaste oloi ekei kai giname kai filoi!
ton Ektora tous tha ton exoun paranumfo! hehehehe foraei to kouklimou enan aspro fiogko
episis ithela na pw oti o gamos pou tha paw simera einai kopelas pou fernei to skulaki tis sto parko! kathimerina blepete eimaste oloi ekei kai giname kai filoi!
ton Ektora tous tha ton exoun paranumfo! hehehehe foraei to kouklimou enan aspro fiogko
Sissy έγραψε:
Αγαπημενη!! Εδω δειχνει ο αλφουλης ποσο ευτυχισμενος ειναι μαζι σου!!
Kiara- Αριθμός μηνυμάτων : 1353
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2010
Τόπος : Βολος
ολες ειναι υπεροχες αλλα κι αυτη εμενα μου 'κατσε'...φοβερη φωτογραφια ...πως τον 'επιασες' εκεινη την στιγμη ειναι φοβερο !
πολυ θα θελα να δω και το παρανυφακι !
πολυ θα θελα να δω και το παρανυφακι !
ΝΑΓΙΑ- Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΑΘΗΝΑ
1ον) Δεν υπάρχει φωτογραφία του Άλφυ που δεν είναι κούκλος!!!
2ον) Να ευχηθείς στην κοπέλα από μας να ζήσουν, να ευτυχήσουν και καλούς απογόνους! Αν μπορέσεις βγάλε και μια φωτογραφία τον παράνυμφο!
3ον) Ποιος είναι εκείνος ο πανέμορφος γερμανικός ποιμενικός κούταβος;;; Είναι υπέροχος!!!!
4ον) Οι φίλοι σας είναι πάρα πολύ όμορφοι, ειδικά το κόλλευ μου έκλεψε την καρδιά!!!
2ον) Να ευχηθείς στην κοπέλα από μας να ζήσουν, να ευτυχήσουν και καλούς απογόνους! Αν μπορέσεις βγάλε και μια φωτογραφία τον παράνυμφο!
3ον) Ποιος είναι εκείνος ο πανέμορφος γερμανικός ποιμενικός κούταβος;;; Είναι υπέροχος!!!!
4ον) Οι φίλοι σας είναι πάρα πολύ όμορφοι, ειδικά το κόλλευ μου έκλεψε την καρδιά!!!
Καταπληκτικές φωτό κ όμορφα σκυλιά!!!
Κανείς τελικά πολύ ωραίες γνωριμίες με τα σκυλιά!!!
Να ζήσουν τα παιδιά!
Κανείς τελικά πολύ ωραίες γνωριμίες με τα σκυλιά!!!
Να ζήσουν τα παιδιά!
γερμανικο ειναι 2 χρονων το μεγαλο και τον λενε Βικτωρ! εινι του Λυσιμαχου που θα παντρευτει και αυτος το καλοκαιρι!
Το κολευ ειναι ο Εκτορ που ηταν και το παρανυφακι!
Το μικρο το γερμανικο εινια ενος φιλου ειναι ημιαιμο ζωηρο και γλυκητατο κουταβινι μολις 3μιση μηνων! Η λιζα!
η πινσερινα ειναι η Νταιανα
Ο γαμος ηταν υπεροχος γινοταν χαμος απο κοσμο.. αλλα η καλυτερη παρεα ηταν η δικη μας του παρκου! ηματσαν ολοι εκει!
Το μικρο το γερμανικο εινια ενος φιλου ειναι ημιαιμο ζωηρο και γλυκητατο κουταβινι μολις 3μιση μηνων! Η λιζα!
Ο γαμος ηταν υπεροχος γινοταν χαμος απο κοσμο.. αλλα η καλυτερη παρεα ηταν η δικη μας του παρκου! ηματσαν ολοι εκει!
μπραβο Σισσακι!! Και στα δικα σου! Κοριτσια και στα δικα σας οι ελευθερες!Sissy έγραψε:γερμανικο ειναι 2 χρονων το μεγαλο και τον λενε Βικτωρ! εινι του Λυσιμαχου που θα παντρευτει και αυτος το καλοκαιρι!
Αντε και στα δικα μου!
Σισσούκο τέλειες όλες οι φωτογραφίες!!!!! Ο Άλφυ μας τι κάνει???? Θέλουμε κι άλλεςςςςςςς!!! Καλά η τελευταία φώτο με το κλαδάκι έιναι υπέροχηηη!!!!!
Δεν εχω χρονο να τις δω και ζηλευω......
Γιούκο μου το λέω εδώ επίσημα, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα είστε όλοι καλεσμένοι!!! Δεν νοείται να λείπετε!!!!Scarlett έγραψε:
μπραβο Σισσακι!! Και στα δικα σου! Κοριτσια και στα δικα σας οι ελευθερες!
Αντε και στα δικα μου!
Βέβαια έχουμε καιρό ακόμα, να φύγει ο Δημήτρης φαντάρος τον Νοέμβριο, να γυρίσει με το καλό για να αρραβωνιαστούμε και αν είμαστε ΟΚ οικονομικά, τότε μπορεί σε καμιά 2ετία με 3ετία να έχουμε κουφέτα!
Αν δεν εχω γινει γιαγια μεχρι τοτε (φτου - φτου) με το καλο και μην βιαζεσται.
Πω πωωω!!! Τέλεια Δωρίτσα!!!! πόσο καιρό είστε με τον Δημήτρη???
Δεν βιαζόμαστε, απλά με τον Δημήτρη κλείνουμε 4 χρόνια στις 20 Ιουλίου! Στην αρχή λέγαμε να αρραβωνιαστούμε πριν φύγει φαντάρος, αλλά αλλάξαμε μυαλά, ας γυρίσει με το καλό πρώτα. Εεεε, πάει ένας χρόνος! Φτάσαμε στα 5. Να μη μείνουμε και κανά χρόνο αρραβωνιασμένοι; Φτάσαμε στα 6 και εγώ αισίως στα 28! Καλά νομίζω είναι να παντρευτούμε τότε, θέλω να γίνω μαμά πριν τα 30 αν γίνεται!!!ΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Αν δεν εχω γινει γιαγια μεχρι τοτε (φτου - φτου) με το καλο και μην βιαζεσται.
Σελίδα 2 από 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Dog Lovers :: Καλώς Ηρθατε! :: Νεα μελη
Σελίδα 2 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης