ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΑΚΟ
+4
ΝΑΓΙΑ
Sissy
Scarlett
ΦΟΙΒΟΣ
8 απαντήσεις
Dog Lovers :: Καλώς Ηρθατε! :: Νεα μελη
Σελίδα 1 από 8
Σελίδα 1 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΑΚΟ
Γεια σας και απο εμας.
Ο Φοιβος και εγω χαιρομαστε πολυ που απο σημερα ανηκουμε στην παρεα σας.
Ο Φοιβος ειναι ενα Λαμπραντορ εννεα περιπου μηνων,κουκλος ,και ειναι η αφορμη για να γνωρισουμε και να γινουμε φιλοι με πολλα και αξιολογα τετραποδα,και οχι μονο.
Ο Φοιβος και εγω χαιρομαστε πολυ που απο σημερα ανηκουμε στην παρεα σας.
Ο Φοιβος ειναι ενα Λαμπραντορ εννεα περιπου μηνων,κουκλος ,και ειναι η αφορμη για να γνωρισουμε και να γινουμε φιλοι με πολλα και αξιολογα τετραποδα,και οχι μονο.
ΦΟΙΒΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 3826
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Τόπος : ΚΙΛΚΙΣ
Scarlett- Αριθμός μηνυμάτων : 2174
Ημερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
Τόπος : Νεα Ερυθραια
Απ: ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΑΚΟ
Και μεις Αλφυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.
Θα ερθετε την Κυριακή?
Θα ερθετε την Κυριακή?
ο Φοιβος ειναι κουκλος και χαιρομαστε που ειναι κι αυτος εδω !
ΝΑΓΙΑ- Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΑΘΗΝΑ
Βιβή μου που ακριβώς μένετε τελικά; Θεσσαλονίκη ή Κιλκίς; Γιατί αν είστε Κιλκίς μπορούμε να βρεθούμε νωρίς το απογευματάκι αν σχολάς πριν τις 3 φαντάζομαι, εγώ όλη την εβδομάδα θα είμαι τα πρωινά είτε στην Νέα Σάντα είτε στην Κρυθιά!
Δωριτσα μου καλημερα,τωρα το ειδα αυτο.
Λοιπον Κιλκις μενουμε ,αλλα σχολαω τεσσερις με τεσσερισ και τεταρτο και ενιοτε πιανω και τεσσεραμιση.Σε βολευει? Αντε αντε να πιουμε καφεδακι ,να ζουληξω και την Μπελλα απο κοντα.
Λοιπον Κιλκις μενουμε ,αλλα σχολαω τεσσερις με τεσσερισ και τεταρτο και ενιοτε πιανω και τεσσεραμιση.Σε βολευει? Αντε αντε να πιουμε καφεδακι ,να ζουληξω και την Μπελλα απο κοντα.
Λοιπον το αποφασισαμε .Θα μιλαμε και απο το σπιτι... μαζι σας σε λιγες μερες.
Βεβαια η αποφαση παρθηκε με την συμφωνη γνωμη των τεσσαρων + Φοιβος , και προς μεγαλη ευτυχια των δυο μελων της οικογενειας που μεχρι τωρα εξαιτιας τους δεν υπηρχε επικοινωνια με τον εξω κοσμο.
Το εμπαργκο λυθηκε αλλα πλεον υπαρχουν οροι αυστηροι.Λεμε τωρα.
Ολα για χαρη της παρεας.Μπραβο σας βρε.
Βεβαια η αποφαση παρθηκε με την συμφωνη γνωμη των τεσσαρων + Φοιβος , και προς μεγαλη ευτυχια των δυο μελων της οικογενειας που μεχρι τωρα εξαιτιας τους δεν υπηρχε επικοινωνια με τον εξω κοσμο.
Το εμπαργκο λυθηκε αλλα πλεον υπαρχουν οροι αυστηροι.Λεμε τωρα.
Ολα για χαρη της παρεας.Μπραβο σας βρε.
μου αρεσει πολυ η οικογενεια σας! Δημοκρατικα και με ορους κλπ!
Ακρως Δημοκρατικη.
Το μοτο μου:Τα παιδια μου ειναι ελευθερα να κανουν οτι τους πω εγω.
Αυτο πληρωνω τωρα.
Το μοτο μου:Τα παιδια μου ειναι ελευθερα να κανουν οτι τους πω εγω.
Αυτο πληρωνω τωρα.
αμετρητα ειναι τα δικα μου λαθη....αστα...τουλαχιστον τα αναγνωριζω και κανω ο,τι μπορω να επανορθωσω...
Εννοείται πως την Bella δεν την παίρνω μαζί μου στις χαρτογραφήσεις!!! Εμείς σήμερα ήμασταν "α σην Κρυθιάν μερέα", βουτήξαμε μέσα στα ρέματα με τα βατράχια για να μπορέσουμε να δούμε κάποιους γνεύσιους, μας πήραν στο κατόπι ένα κοπάδι κατσίκες και τα τσομπανόσκυλα μας κοιτούσαν με μισό μάτι και δεν ήξεραν αν έπρεπε να ορμήξουν ή όχι γιατί ήμασταν πολλοί, άσε, μεγάλη πίκρα!ΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Δωριτσα μου καλημερα,τωρα το ειδα αυτο.
Αν κατέβεις καμιά μέρα Θεσσαλονίκη πολύ ευχαρίστως να βρεθούμε και να γνωρίσεις και το μικρό μου τέρας!
Α !Καλαααααααααααααααααααα.Τωρα το ειδα.Θα σου στειλω πμ,οταν ειναι να κατεβουμε.Θα παρω μαζι μου ολα τα απαραιτητα - σκουπες - σφουγγαριστρες - ξεσκονοπανα - αφου θα γνωρισω την Μπελλα μας.
Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ!!!! Βιβή δεν χρειάζεται, έχουμε και εμείς!!!ΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Α !Καλαααααααααααααααααααα.Τωρα το ειδα.Θα σου στειλω πμ,οταν ειναι να κατεβουμε.Θα παρω μαζι μου ολα τα απαραιτητα - σκουπες - σφουγγαριστρες - ξεσκονοπανα - αφου θα γνωρισω την Μπελλα μας.
Άσε που αν κατέβεις σύντομα, μπορεί να γνωρίσεις και την Μόκα!
Σημερα κατεβασα τον Φοιβο πρωτη φορα κατω στις εξι το πρωι.Μεχρι τωρα μολις ετρωγε μετα εβγαινε στο μπαλκονι σε συγκεκριμενο σημειο και εκανε τα κιτρινα και τα καφε δωρακια του.
Τωρα ομως που εφτιαξε ο καιρος και εγω δεν κρυωνω αλλο αρχισαμε να κατεβαινουμε και θα το τηρησουμε.
Το μεγαλο γελιο ειναι οτι μολις ακουσε το λουρι του παρατησε το φαι του.Απιστευτο?
Το πιο μεγαλο?Δεν ανεβαινε στο σπιτι.Καθησε στην μεση του δρομου και γυρνουσε το κεφαλι του οταν πηγαινα να του μιλησω.Δεν ηθελε να ανεβει επανω.Εγω ομως ηθελα να ετοιμαστω για την δουλεια.Αποτελεσμα?Μιση ωρα καθυστερηση ,μακιγιαζ ξεχαστε το,ντυσιμο επιμελως ατιμελητο.......
Τωρα ομως που εφτιαξε ο καιρος και εγω δεν κρυωνω αλλο αρχισαμε να κατεβαινουμε και θα το τηρησουμε.
Το μεγαλο γελιο ειναι οτι μολις ακουσε το λουρι του παρατησε το φαι του.Απιστευτο?
Το πιο μεγαλο?Δεν ανεβαινε στο σπιτι.Καθησε στην μεση του δρομου και γυρνουσε το κεφαλι του οταν πηγαινα να του μιλησω.Δεν ηθελε να ανεβει επανω.Εγω ομως ηθελα να ετοιμαστω για την δουλεια.Αποτελεσμα?Μιση ωρα καθυστερηση ,μακιγιαζ ξεχαστε το,ντυσιμο επιμελως ατιμελητο.......
Δεν το βγαζετε καθε πρωι εξω Βιβη?
Εμενα το χαλασμενο κανουμε μιση ωρα περπατημα καθε πρωι πριν το γραφειο κι ακομα τα κραταει ολα τα δωρακια για το κηπο μας κατω...
Εμενα το χαλασμενο κανουμε μιση ωρα περπατημα καθε πρωι πριν το γραφειο κι ακομα τα κραταει ολα τα δωρακια για το κηπο μας κατω...
Το πρωι δεν βγαινει μολις ξυπναει..Βγαινει γυρω στις δεκα με τον Πολυ και γυρω στις μια με τα κοριτσια και ξανα μαζι το απογευμα και πολλες φορες και το βραδακι.Σημερα πρωτη φορα τον κατεβασα μολις εφαγε.Ειναι και λιγο βαρυ..λος.Τρωει και μετα αμεσως στο κρεββατι μας και ροχαλιζει.
καταλαβα!! Ζωη χαρισαμενη κανει ο Φοιβουλης μας μπραβο!!ΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Το πρωι δεν βγαινει μολις ξυπναει..Βγαινει γυρω στις δεκα με τον Πολυ και γυρω στις μια με τα κοριτσια και ξανα μαζι το απογευμα και πολλες φορες και το βραδακι.Σημερα πρωτη φορα τον κατεβασα μολις εφαγε.Ειναι και λιγο βαρυ..λος.Τρωει και μετα αμεσως στο κρεββατι μας και ροχαλιζει.
Σημερα ο Φοιβος καθησε λιγοτερο στην μεση του δρομου - μονο μιση ωρα.Παγωσαμε κυριολεκτικα.Εχει παρα πολυ κρυο σημερα.Μετα ανεβηκαμε επιτελους και ο αθλιος πηγε κατω απο το παπλωμα και σε χρονο μηδεν ροχαλιζε.Σκυλισια ζωη.
Πασας ο Φοιβος!ΦΟΙΒΟΣ έγραψε:Σημερα ο Φοιβος καθησε λιγοτερο στην μεση του δρομου - μονο μιση ωρα.Παγωσαμε κυριολεκτικα.Εχει παρα πολυ κρυο σημερα.Μετα ανεβηκαμε επιτελους και ο αθλιος πηγε κατω απο το παπλωμα και σε χρονο μηδεν ροχαλιζε.Σκυλισια ζωη.
Λιωνωωωωωω !
Βιβη θα μας βαλεις και καμια φωτο του Φοιβου του αρχοντα?
Βιβη θα μας βαλεις και καμια φωτο του Φοιβου του αρχοντα?
ΝΑΓΙΑ- Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΑΘΗΝΑ
Σελίδα 1 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Dog Lovers :: Καλώς Ηρθατε! :: Νεα μελη
Σελίδα 1 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης