ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΑΚΟ
+4
ΝΑΓΙΑ
Sissy
Scarlett
ΦΟΙΒΟΣ
8 απαντήσεις
Dog Lovers :: Καλώς Ηρθατε! :: Νεα μελη
Σελίδα 7 από 8
Σελίδα 7 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ΦΟΙΒΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 3826
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Τόπος : ΚΙΛΚΙΣ
Απ: ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΑΚΟ
μιλαμε εχω ερωτευτει Φοιβο !!! Ερωτας σας λεω !!! Και δεν μιλαω για την Ναγια ...για μενα λεω
Πωπω απιστευτος ειναι ο ατιμος !
Βιβουλα εγινες αστερι τελικα στο να ανεβαζεις φωτογραφιες εεε? Ετσι μπραβο να το ευχαριστιομαστε κι εμεις !!
Οσον αφορα το σπιτι, δεν χρειαζεται να ειναι γεματο μπιχλιμπιδια ... Αν εχει γουστο ο ανθρωπος και με αυτα τα λιγα που θα επιλεξει αλλα και αυτος ο ιδιος που μενει μεσα στο σπιτι φτανει για να γινει μια ζεστη ατμοσφαιρα !
Κουκλος κουκλος !!!!!!
Πωπω απιστευτος ειναι ο ατιμος !
Βιβουλα εγινες αστερι τελικα στο να ανεβαζεις φωτογραφιες εεε? Ετσι μπραβο να το ευχαριστιομαστε κι εμεις !!
Οσον αφορα το σπιτι, δεν χρειαζεται να ειναι γεματο μπιχλιμπιδια ... Αν εχει γουστο ο ανθρωπος και με αυτα τα λιγα που θα επιλεξει αλλα και αυτος ο ιδιος που μενει μεσα στο σπιτι φτανει για να γινει μια ζεστη ατμοσφαιρα !
Κουκλος κουκλος !!!!!!
ΝΑΓΙΑ- Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΚΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oLiveR- Αριθμός μηνυμάτων : 2236
Τόπος : Χανιά
Σημερα γινομαι ενα 1 χρονων.Εχω γενεθλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.
οοοοοο σχεδον μαζι με την μαμα???
να ζησεις γαμπρε μου και χρονια πολλα!!! ενα φιλι απο την λευκη (μετα το μπανιο πλεον) Κιαρα!! Μπορει να κοιματε τωρα διπλα μου αλλα σε ονειρευεται σιγουρα και σκεφτεται τι δωρο να σου κανει
να ζησεις γαμπρε μου και χρονια πολλα!!! ενα φιλι απο την λευκη (μετα το μπανιο πλεον) Κιαρα!! Μπορει να κοιματε τωρα διπλα μου αλλα σε ονειρευεται σιγουρα και σκεφτεται τι δωρο να σου κανει
Kiara- Αριθμός μηνυμάτων : 1353
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2010
Τόπος : Βολος
Kαλημερα!!
Να τον χαιρεσαι Βιβη μου!!!
η agenda μου γραφει "γενεθλια Φοιβου"...
Να τον χαιρεσαι Βιβη μου!!!
η agenda μου γραφει "γενεθλια Φοιβου"...
Scarlett- Αριθμός μηνυμάτων : 2174
Ημερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
Τόπος : Νεα Ερυθραια
Χρόνια πολλααααα Φοιβάκοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχεδον ιδια μερα με τη μαμακαααα σουυυ!!!!!!!!!!!
Να τον χαίρεσαι Βιβή μουυυυυυ!!!!!!!!!!
Να τον χαίρεσαι Βιβή μουυυυυυ!!!!!!!!!!
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.
ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΦΟΙΒΑΚΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ !!! (καλα δεν νομιζω)
ΤΗ ΒΙΒΗ ΜΑΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ !!! (καλα δεν νομιζω)
ΤΗ ΒΙΒΗ ΜΑΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αχ εδω τι να πω ....
εχουμε τοσο καιρο να δουμε Φοιβακο .... αντρακλα μας ....τοσο καιρο να δουμε φωτογραφιες που τον κοιταζω τωρα και ειναι λες και ειναι καμια καρμποναρα....Τον κοιταζω και λιωνω...
Βιβουλα μου γλυκεια σε αγαπαμε πολυ το ξερεις αυτο κι εσυ τον Φοιβακο τον εχεις καθε μερα αγκαλια ...γιατι μας τον στερεις ε? ε?ε?
Αχ Φοιβακο με την ροζ μυτουλα ...... τρελλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
εχουμε τοσο καιρο να δουμε Φοιβακο .... αντρακλα μας ....τοσο καιρο να δουμε φωτογραφιες που τον κοιταζω τωρα και ειναι λες και ειναι καμια καρμποναρα....Τον κοιταζω και λιωνω...
Βιβουλα μου γλυκεια σε αγαπαμε πολυ το ξερεις αυτο κι εσυ τον Φοιβακο τον εχεις καθε μερα αγκαλια ...γιατι μας τον στερεις ε? ε?ε?
Αχ Φοιβακο με την ροζ μυτουλα ...... τρελλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Ειδες ροζ μυτη ? ειναι πιο εντονη απο κοντααααα.
Οι φωτογραφιες χθες φαινοντουσαν μια χαρα...διορθωσε το βρε Δημητρα αμα εχεις χρονο...γιαυτο δεν βαζω φωτογραφιες σκετη καταστροφη ειμαι σε τετοια θεματα.
Οι φωτογραφιες χθες φαινοντουσαν μια χαρα...διορθωσε το βρε Δημητρα αμα εχεις χρονο...γιαυτο δεν βαζω φωτογραφιες σκετη καταστροφη ειμαι σε τετοια θεματα.
Eυχαριστωωωωωωωωωωωωωω Μπραβο ρε Δημητραααααααααααααα.
Φαινονται καλυτερα τωρα αυτες που κοιμαται στον καναπε....
Πρεπει να παρω ακομα εναν καναπε για να κοιμαται τωρα που το σκεφτομαι.
Την μαξιλαρα του ουτε να την δει.Μολις την βαζω κατω στο χαλι την τραβαει με τα δοντια του και την βγαζει στο μπαλκονι,και μεχρι να την βγαλει δεν ησυχαζει.Τον ενοχλει...προφανως γιατι θελει να κοιμαται οπου καθομαστε εμεις.Και μολις την αφηνει εξω ριχνει ενα σαλτο και ανεβαινει στον καναπε....απιστευτος πραγματικα.
μα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι τετοιος παιδαρος πρεπει να χει δικο του καναπε!
εδω καλε η Ναγια εχει δικο της , δεν θαχει ο Φοιβακος μας? ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε παρακαλω τωρα για δωρο χριστουγεννων
Εμεις που εχουμε καναπε/γωνια , εχει μια προεκταση η γωνια και την εχει κατοχυρωσει η τρελλαρα μας...αλιμονο .. αν και απο τοτε που της πηραμε το νεο κρεββατι οπου παει αυτο παει κι εκεινη
και στην τελικη σας παρακαλω, να καθεστε εσεις κατω σε μαξιλαρες και ν'αφηνετε τον Φοιβακο μας στο καναπε !
τι υπεροχο απαλο χνουδωτο λαμπερο τριχωμα φαινεται να εχει !!
Αδυναμο σημειο δικο μου για τον Φοιβο ... τα μαγουλα του !
εδω καλε η Ναγια εχει δικο της , δεν θαχει ο Φοιβακος μας? ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε παρακαλω τωρα για δωρο χριστουγεννων
Εμεις που εχουμε καναπε/γωνια , εχει μια προεκταση η γωνια και την εχει κατοχυρωσει η τρελλαρα μας...αλιμονο .. αν και απο τοτε που της πηραμε το νεο κρεββατι οπου παει αυτο παει κι εκεινη
και στην τελικη σας παρακαλω, να καθεστε εσεις κατω σε μαξιλαρες και ν'αφηνετε τον Φοιβακο μας στο καναπε !
ΝΑΓΙΑ έγραψε:μα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι τετοιος παιδαρος πρεπει να χει δικο του καναπε!
Μεσα επεσες...εκει τον φιλαω συνεχεια ,το εχω πει αλλωστε.Ειδικα το πρωι ακουμπαει το κεφαλι του πανω στο μπρατσο του καναπε και περιμενει ...αν δεν τον φιλησω γρυλιζει.
ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΟΖ ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ!!!!!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑς ΘΕΟΣΣΣΣ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!!!
ΦΟΙΒΑΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να σημειωσω οτι και του Ολιβερ εχει γινει ροζ-καφε η μυτη απο το κρυο.... Μαλλον επειδη δεν εχουμε τοσο κρυο για αυτο εφτασε μεχρι τη μαση η αποχρωση!!!!!! Η΄επειδη ειναι μισο λαμπραντορ...
ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΟΖ ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ!!!!!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑς ΘΕΟΣΣΣΣ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!!!
Να σημειωσω οτι και του Ολιβερ εχει γινει ροζ-καφε η μυτη απο το κρυο.... Μαλλον επειδη δεν εχουμε τοσο κρυο για αυτο εφτασε μεχρι τη μαση η αποχρωση!!!!!! Η΄επειδη ειναι μισο λαμπραντορ...
oLiveR έγραψε:ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η γιατι απλα προτιμα τις γηινες αποχρωσεις που ειναι στην μοδα φετος....
Μαλλον ομως επειδη δεν εχετε τοσο κρυο Μαριλενααααααααααα.
Καλά πλάκα κάνειςςς!!!!!!!!!!!!!! Τι ομορφιες ειναι αυτεςςς!!!!!!!!!!! Αγαπες μου!!! Συμφωνω Βιβακι!!!!!! Ο Φοιβακος μοιαζει απιστευτα στη μαμα του.... Νομιζω οτι το 90% των σκυλουμπων μοιαζουν περισσοτερο στις μητερες παντως..... Περνουν πιο πολλα χαρακτηριστικα........
Αχχχ φτου φτου!!!!!!!!!!
Ασχετο αν επιτρεπεται Βιβακι ποσο τον πηρατε τον Φοιβακο!!? Για πεςςςς... Πως τον διαλεξατε???? Μου αρεσεουν τετοιες ιστοριεςςςς!!
Ασχετο.... Γιατι εχουν Ιταλικα ονοματα???
oLiveR έγραψε:Ασχετο.... Γιατι εχουν Ιταλικα ονοματα???
Τα περισσοτερα σκυλια απο το εκτροφειο εχουν Ιταλικα ονοματα γιατι ο Ανδρεας πηγαινοερχεται Ιταλια και συνεργαζεται με καποια εκτροφεια εκει....καθως και με την Αμαλθεια που πηρε ο Θανος την Κιαρα.Καποια στιγμη νομιζαμε οτι ειναι αδερφια με την Κιαρα αλλα δεν ..... γιατι εκεινη την εποχη ειχαν συνεργαστει τα εκτροφεια.
Τον πηραμε 800 εουρος και μεχρι που τον ειδα να κατεβαινει απο το καραβι δεν ειχα ιδεα για το πως ειναι εκτος απο αυτες τις φωτογραφιες
[img][/img]
[img][/img]
Σελίδα 7 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Dog Lovers :: Καλώς Ηρθατε! :: Νεα μελη
Σελίδα 7 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης